Oosterhesselen – Zo langzamerhand begint het terrein op landgoed De Klencke te veranderen in het decor voor het muziektheater De Toorn van Thunaer. De voorstellingen zijn van dinsdag 3 (try-out) tot en met zondag 8 september. Alleen voor de try-out zijn nog kaarten te koop. De afgelopen week is hard gewerkt door een flink aantal vrijwilligers.

Inmiddels is een brug gebouwd. Inmiddels is die af en velen vinden de brug zo mooi, dat er stemmen op gaan om de brug te laten liggen na de voorstellingen. Er worden al voorstellen voor een passende naam gedaan. Verder is er een vlonder, waarop de wasvrouwen aan de slag kunnen en de basis voor een prieel ligt er. Het varen op de Boksloot is geoefend en paard Teun heeft samen menner Henk Huizing ook alvast kennisgemaakt met het terrein.

Op de website van De Toorn van Thunaer staat alle mogelijke informatie en veel verhalen over de vele medewerkers. Zij hebben zich allemaal met hart en ziel ingezet en het enthousiasme is groot. Acteurs, zangers, mensen achter de schermen, Schaapskudde Benneveld en al die andere medewerkenden zijn van de partij. Wie onverhoopt verhinderd is of kaarten wil ruilen, kan hier terecht. Wie nog meer wil weten of zien, kan kijken op Facebook, Instagram en YouTube.

Bron: Toorn van Thunaer. Toto: Tiny Post.