Dalen – Team Turfrunners (team 328) gaat op zaterdagochtend 4 juni eerst naar de nieuwe kledingsponsor EcoTecWorld, waar de teamleden hun nieuwe teamkleding in ontvangst nemen. De Turfrunners en Sleen4life zetten vervolgens koers naar Twente voor de start.

Na de doorkomst in Sleen staat de doorkomst in Dalen op het programma.

Activiteiten op Doe-Plein

Op het Doe-Plein Daol’n bij de BWB-school zijn van 10.00 tot 15.00 uur allerlei activiteiten, zoals het kubbspel, penaltyschieten, demonstraties, stoepraden, padel en knotshockey.

Sleen4Life en Turfrunners zullen tussen 13.30 en 13.45 uur in Dalen arriveren in gezelschap van burgemeester Renze Bergsma en een wethouder.

Ontvangst en huldiging

Het team Turfrunners wordt ontvangen in woonwijkcentrum Selkersgoorn waar de burgemeester een cheque voor twee koppelbedden overhandigt aan Treant in Emmen. De koppelbedden ter waarde van ruim 6000 euro worden gefinancierd door de Roparun en worden ingezet in de Holdert en in het Scheperziekenhuis in Emmen.

Na de overhandiging wordt team Turfrunners gehuldigd op het Doe-Plein Daol’n bij de BWB-school. Vervolgens gaat het team Turfrunners, de burgemeester en de wethouder om 14.15 uur door naar Coevorden, eventueel samen met Sleen4Life). Daar is de aankomst rond 14.45 uur.