Coevorden – Popkoor Sing & Swing gaf zaterdagavond en zondagmiddag een spetterende show in Theater Hofpoort. Sing & Swing voerde tweemaal de nieuwe show ‘Dwars door alles heen!’ ten tonele en met succes! De zaal was beide keren uitverkocht.

Het koor zorgde voor een gevarieerd programma met popsongs, ballads en een medley. Zo waren er medleys van The best of James Bond, Legends of Pop en Bob Marley en klonken nummers van onder andere Susan en Freek, Justin Timberlake, Bløf, Direct, Coldplay en Miss Montreal.

Het koor staat onder leiding van pianist en dirigent Luko Hans. Ook was er een begeleiding van een band, bestaande uit Rob Oosterlaar, Titus Prins en Jasper Prins. De presentatie was in handen van Geke Lufting.

Het publiek genoot van de shows en waardeerde dat met een langdurig applaus. Het koor heeft beslist eer van het al het werk dat de laatste tijd is verzet.

Intermezzo’s

Zowel voor als na de pauze verzorgden Marieke Smid en Jort Broekhuizen zeer gewaardeerde intermezzo’s, jonge mensen die blijk gaven van hun grote talent. Zij konden dan ook rekenen op een zeer warm applaus.