Wachtum – Leden van Rotaryclub Coevorden hakken jaarlijks in januari en februari hout. Met de opbrengst van het houthakken worden lokale doelen gesteund. Ditmaal kregen de Roparunteams De Turfrunners uit Dalen en Sleen4life uit Sleen elk een cheque van 500 euro met een optie van voortzetting van deze bijdrage voor de komende jaren.

Zaterdagochtend overhandigde Klaas Schepers, dit jaar voorzitter van de Rotaryclub, de cheques aan beide teams. Natuurlijk gebeurde dit op de houthaklocatie in Wachtum.

Sleen4life was present met een delegatie en ook De Turfrunners waren goed vertegenwoordigd. Uiteraard toonden beide teams zich zeer content met de cheques.

Rotaryclub Coevorden is heel actief om lokale, nationale en internationale doelen te steunen. Zo legde de club een stevige basis voor het Rudie Zwols Fonds en nam het initiatief voor de organisatie van de Coevorder Grachtenloop. Deze beide organisaties staan op eigen benen, maar worden nog steeds financieel gesteund.

Daarenboven zijn er allerlei activiteiten. Slechts twee voorbeelden zijn: Kerst op het Plein en een jaarlijkse sintvoorstelling in samenwerking met Theater Hofpoort voor mensen met een beperking. De afgelopen jaren zijn diverse cheques uitgereikt, onder meer aan de Praktijkschool van De Nieuwe Veste.

Lees ook:

Rotary hakt weer hout voor goed doel