Wachtum – Leden van Rotaryclub Coevorden zijn vandaag gestart met hun jaarlijkse houthakproject. De opbrengst van de verkoop van het hout gaat naar een goed doel.

Er is heel wat werk te verzetten. Er werd gehakt en gesjouwd en de zaag- en kloofmachines draaiden op volle toeren. De kosten per kuub zijn 60 euro. Voor het bezorgen van hout wordt een bijdrage van 10 euro per aanhanger gevraagd. Bestellen kan bij Henk Eenschooten, telefoonnummer 0524-513575. Bestellingen kunnen na afspraak op zaterdagmorgen worden opgehaald.

Het goede doel wordt nog bekendgemaakt. In voorgaande jaren ging de opbrengst naar bijvoorbeeld het Rudie Zwols Fonds, speeltuinverenigingen, muziekverenigingen en jeugdsozen.

Rotaryclub Coevorden is een serviceclub, die op vele fronten actief is. Zo was er in december de jaarlijkse sinterklaasvoorstelling voor cliënten van Cosis en werd een kerstmarkt gehouden, waarvan de opbrengst is bestemd voor Duofietsen gemeente Coevorden en loopgroep Hi5. Ook worden nationale en internationale projecten gesteund. Elk jaar is er een Vlielandkamp. Twee kinderen uit kansarme gezinnen kunnen zo genieten van een zorgeloze vakantieweek. Eerder nam de club het initiatief voor het Rudie Zwols Fonds en de Coevorder Grachtenloop.