Oosterhesselen – Zanger en pianist Roon Staal komt tijdens zijn nieuwe Wintertour naar Oosterhesselen. Het concert vindt plaats op zaterdag 10 februari in de hervormde kerk en begint om 20.00 uur.

Met zijn warme tenorstem en melodieuze pianospel neemt Roon Staal zijn publiek mee in een magische, rustgevende sfeer. Roon, neef van Ede Staal, speelt en zingt bekende coversongs op authentieke wijze en eigen werken zowel in het Engels als Nederlands.

Als kind stond Roon Staal al op de planken en in tv-studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hitmusical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in Carré en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rockopera ‘Tommy’ op zich, hij kreeg daarvoor lovende kritieken. In de musical Rembrandt speelde hij naast Henk Poort de zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat. Ook trad Roon veel op in het verre oosten van Rusland en Japan, in Nederland tourt hij zo’n viermaal per jaar door het land.

Alle informatie over dit concert staat op www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen online worden gedaan of via 06-15403125. De entree kost 22,50 euro (t/m de leeftijd van 17 jaar 12,50 euro.

Foto: Kenneth Stamp.