Coevorden – De Horecadagen Coevorden gingen donderdagavond van start met ‘Huts’, een spellenavond vol activiteiten en muziek. Er waren diverse spelen als Stef Stuntpiloot, Biermarionet, bierpulschuiven en voetbaldarts terwijl dj Pim V voor de muziek zorgde. Erg druk was het niet, maar wel gezellig. Vol overgave deden de bezoekers mee aan de diverse spellen.

Pump it up

De vrijdagavond heeft als thema ‘Pump it up’. Hoofdgast is Paul Elstak, bekend van nummers als ‘Rainbow in the sky’, ‘Love you more’ en Promised Land’. Verder is Dune er (‘Hardcore vibes’, ‘Can’t stop raving’’en ‘Rainbow to the start’). ‘It all started in the nineties’ neemt de feestgangers mee naar de jaren negentig met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers. Ook de lokale dj Jorrin Hulst is van de partij.

Heel Coevorden grilt

‘Heel Coevorden grilt’ staat voor de zaterdagmiddag op het programma. Dat is een groot grillfestijn met natuurlijk heerlijk eten, muziek, drankjes, entertainment en Grillmeisterwedstrijden. Er zijn stands van lokale ondernemers en gezorgd wordt voor kinderactiviteiten.

Grillmasterwedstrijd

Bij de Grillmeisterwedstrijd wordt gezocht naar de allerbeste grillmeisters. Er zijn twee categorieën: amateur en horeca. Voor vlees, zalm en ingrediënten wordt gezorgd, de deelnemers maken de allerlekkerste hamburgers en zalmmootjes van Coevorden. Er zijn leuke prijzen te winnen.

OERgezellig

Het is op zaterdagavond OERgezellig met de PPM Band en dj Joep.

Alle informatie staat op de website van de Horecadagen, kaarten kopen en aanmelden voor de activiteiten kan via deze link. Er zijn passe-partouts voor de vrijdag- en zaterdagavond.