Coevorden – Peter Middendorp komt zaterdag 10 februari naar Coevorden. Hij is die middag te gast bij The ReadShop aan de Friesestraat 26 om zijn nieuwe boek ‘De kant van Ada’ te promoten.

Peter Middendorp, geboren in Emmen, verwierf landelijke bekendheid met zijn boek ‘Vertrouwd voordelig’ over hoe hij zijn jeugd doorbracht in de Blokkerwinkel van zijn ouders in de Noorderstraat in Emmen. Peter (shortlist Literatuurprijs, winnaar Groninger Boekenprijs, is columnist voor de Volkskrant. Hij is van 15.00 tot 16.00 uur in de boekhandel voor een ‘Ontmoet en groet’ met zijn lezers. Het boek ‘De kant van Ada’ is uiteraard te koop.

Zijn boek ‘Jij bent van mij’ (2018), gebaseerd op de moord op Marianne Vaatstra, krijgt een vervolg in het onlangs verschenen ‘De kant van Ada’, waarin het verhaal van de echtgenote van de moordenaar wordt verteld. Is ze medeschuldig aan het feit dat haar man een verkrachter is, een moordenaar?

Productiehuis Mevrouw Ogterop maakte van het boek een theaterbewerking die door het hele land wordt opgevoerd en zaterdagavond 10 februari in Theater Hofpoort in Coevorden te zien is.

Foto: Onlangs was Peter Middendorp in Theater Hofpoort tijdens de presentatie van de tweede seizoenshelft.

Bijzondere productie Mevrouw Ogterop ook in Coevorden