Coevorden – De politie doet een getuigenoproep. Op maandag 21 augustus tussen 10.00 en 10.30 uur is een auto beschadigd aan de Wilhelminasingel in Coevorden. De auto stond in het eerste parkeervak komende vanaf het station aan de rechterzijde van de weg.

In de genoemde periode is een oudere man op een driewieler mogelijk uit balans geraakt en tegen de auto gevallen. Directe getuigen zijn er niet. Wel zijn er mensen die de oudere man hebben geholpen overeind te komen.

De oudere man heeft maandag 21 augustus een poging gedaan om zich te melden bij het politiebureau Coevorden, dat is toen echter niet gelukt.

Aangezien de schade aan de auto fors is, doet de politie nu een oproep van getuigen die wat meer gegevens heeft van de veroorzaker of de veroorzaker van de schade om zich nogmaals te melden bij het politiebureau Coevorden zodat de schade geregeld kan worden. Bij de melding kan worden volstaan met het noemen van de naam en adresgegevens, zodat contact tussen beiden partijen geregeld kan worden.