Coevorden – Stedelijk Museum Coevorden houdt deze maand een aantal kinderkasteelrondleidingen. Onder begeleiding van een enthousiaste museumgids krijgen de kinderen een interactieve rondleiding die tot de verbeelding spreekt. Ze leren over het leven in het kasteel, een omgeving voor ridders en hofdames. De kinderen lopen mee van de kelders naar de hoge zolder en krijgen er een aantal verhalen te horen over de geschiedenis van dit indrukwekkende gebouw. De rondleiding is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De rondleidingen zijn nog op zondag 23 en zondag 30 oktober. Per dag zijn er twee rondleidingen: om 13.00 en 14.30 uur. De data zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Kinderen kunnen gratis deelnemen, maar moeten wel begeleid worden door een volwassene. Voor een volwassene kost deelname 2,50 uur. Voor een eventueel aansluitend bezoek aan het museum betalen ouders en volwassenen 6 euro p.p. Deelnemers dienen zich te verzamelen bij de informatiebalie in Het Arsenaal aan de Haven 4.

Aanmelden kan via info@museumcoevorden.nl. Voor meer informatie: 088- 0128315.