Sleen – Peuterspeelzaal Peuterspetters in Sleen is woensdagochtend 7 april officieel geopend. Peuterspetters is onderdeel van Fiers Kindontwikkeling en Kinderopvang en is gevestigd in basisschool De Fontein.

Wethouder Jeroen Huizing verrichtte de officiële opening. Daarna liepen de peuters en andere aanwezigen door een geblokkeerde ingang. Vervolgens las Huizing het boek ‘Coco kan het’ voor aan de peuters.

Na te hebben gesmuld van een gebakje konden de peuters van Peuterspetters en de kleuters van De Fontein genieten van een interactieve voorstelling van poppentheater Jinky’s Mikmak, die ook in het teken stond van Coco.

Peuterspeelzaal Peuterspetters is momenteel geopend op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en is bestemd voor alle peuters van 2 tot 4 jaar in en rond Sleen. In de peuterspeelzaal draait het om ontmoeten, spelen en ontwikkelen, waarbij kind en ouder centraal staan. De nadruk wordt gelegd op taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en creatieve ontwikkeling, zodat peuters een goede voorbereiding krijgen op de overstap naar de basisschool.