Dalen – Wie van plan is om vrijdag en zaterdag naar Pearl Village te gaan: wees er snel bij, want bijna 10 procent van de kaarten is uitverkocht. Op het evenemententerrein is geen kaartverkoop. De toegang op zondag is gratis. Onderaan dit artikel en afbeelding staan links met nog veel meer informatie over het Pearl Village Festival & Weijdepop! Bestellen van kaarten kan via deze link.

Reclycle

Pearl Village Festival & Weijdepop kleurt groen. Om het afval beter te kunnen recyclen en het festivalterrein schoner te houden, introduceert de organisatie het Cup-to-Cupsysteem. Bezoekers krijgen bij binnenkomst bij de hoofdingang twee recycle-tokens. Bij het bestellen van een (nieuw) drankje ruil je die om voor een beker. Heb je even geen dorst? Lever dan je beker in en ontvang een token retour.

Volop keuze op foodarea

De chill- & foodarea wordt flink uitgebreid. Het terrein gaat op vrijdag en zaterdag om 16.00 uur open, zodat je heerlijk op het terrein kunt genieten van een drankje, muziek én lekker eten. Er is nogal wat keuze.

Zo zijn er andere pizza’s, pasta’s, antipasti en salades (foodtruck Pizzayoli), nacho’s, quesadilla, tortilla en churros (Foodtruck Viva la Mexico), Italiaans schepijs, Hollandse Poffertjes, Luikse wafels en stroopwafels (Foodtruck Sweet on Wheels), Surinaamse loempia, kipsaté, broodje Pom, tempeh, kipkerrie en gevulde barra (Foodtruck Don Food Station), patat, snacks en broodjes (Hans van der Veen) en shoarma, kebab en grillspecialiteiten (Foodtruck De Pyramide).

Speciale bar

Dit jaar is er bovendien een nieuwe speciaalbar voor cocktails, speciaalbieren en wijntje. Deze bar staat naast de foodtrucks en de WEIJDE Stage.

Toko Loco: nieuwe stage op Pearl Village/Weijdepop (met filmpje)

Pearl Village Festival en Weijdepop in de startblokken (update)