Dalen – Nog even en het is zover: het Pearl Village Festival en Weijdepop worden gehouden op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli aan de Reindersdijk in Dalen.

Weijdestage

De Huiskamer op Weijdepop wordt vervangen door de Weijdestage. Daar treden maar liefst veertien bands op tijdens het festival. Het gaat om funk, soul, R & B, gospel, blues, country en rock ‘n roll. Op vrijdag treden op The Blow, The Agony, The Fortunate Sons, Bad Tyre. Zaterdag is de stage voor The Funksoul Brothers ‘n Sister PunkFunk, Joanne’s Wild Affair, Def Americans, Sodom Billy, Skroetbalg en PROOST! Op de laatste dag van het festival zijn te beluisteren The Eastman Liveband, Old Rocks, Dilana en Jeff en Two Dollar Tuesday

Op de mainstage (indoor) van het Pearl Village draait het vrijdag om urban, house, Nederlandstalig, techno en hardstyle, zaterdag staat in het teken van muziek uit de jaren 80, 90 en 00.

In De Knapschuur (outdoor) is er op vrijdag (early) hardstyle, classics, rawstyle, hardcore en uptempo, op zondag gaat het om Nederlandstalige muziek, piratenhits, urban, house, techno & hardstyle.

Nieuw: Toko Loco

Nieuw is de stage Toko Loco, een 12 meter hoge opblaaskerk. Hier gaat het vrijdag en zaterdag om house, techno en urban. Op zondag is er van 17.00 tot 17.45 uur een kinderdisco.

Complete line-up en timetable

De complete line-up en timetable staan op de website, Facebook en Instagram. Het anthem is te beluisteren via Spotify en YouTube.

Kaarten

Kaarten voor vrijdag en zaterdag (ook combi-tickets) zijn online te bestellen via deze link. Op deze pagina staat nog meer informatie. Er is nog maar een beperkt aantal kaarten. De entree op zondag is gratis!

Foto: eigen foto Pearl Village Festival.