Coevorden – Veel kinderen zochten vanochtend, op Eerste Paasdag, naar paaseieren. Het was een drukte van belang. Het WKB-team uit de wijk Ballast houdt al heel wat jaren achtereen een wedstrijd paaseieren zoeken op het grasveld bij de rotonde aan de Ir. Arjen Vonkweg/Wethouder J.B. Hemelweg.

De kinderen werden verdeeld in drie categorieën. Voor elke leeftijdscategorie was een veldje afgezet. In elk veldje waren niet alleen ‘gewone’ paaseieren verstopt, maar ook een gouden, zilveren en bronzen paasei. Er werd heel fanatiek gezocht onder het toeziend oog van de paashaas en enkele kippen. De ouders keken naar de verrichtingen van de kinderen onder het genot van een kop koffie.

De gouden, zilveren en bronzen paaseieren waren goed voor een smakelijke prijs, die zij kregen uit handen van Annie Drogt.

Tweede Paasdag: Loco-ei

Op Tweede Paasdag, maandag 1 april, kan tussen 17.00 tot 20.00 uur worden gezocht naar drie Loco-eieren, genoemd naar de eerdere radio-omroep in Coevorden. Deelnemers dienen om 16.45 uur aanwezig te zijn aan de Parallelweg 39A. Daarvoor wordt samengewerkt met streekomroep ZO!34. Luister en kijk mee via deze omroep, voor gegevens zie de afbeeldingen hieronder. Meer informatie staat ook op de Facebookpagina van Het Loco Ei en het WKB-team.