Dalen – De jeugd tot en met 18 jaar mag sinds 29 april weer naar buiten om te sporten. Ook bij de LTC Dalen worden de tennislessen opgepakt voor deze groep.

Naast het feit, dat LTC (Lawn Tennisclub) Dalen blij is, dat de jeugdleden weer gebruik kunnen maken van de banen wil de vereniging ook graag haar faciliteiten beschikbaar stellen aan niet-leden in de gemeente Coevorden. LTC Dalen maakt het mogelijk om op basis van de richtlijnen van het RIVM en het Drentse sportprotocol op een veilige manier te trainen.

In mei bieden Jan de Jong (tennisleraar) en Gert-Jan van der Vegt (padelleraar) de jeugd de kans om kennis te maken met tennis en padel. Van maandag tot en met donderdag is er van 15.00 tot 18.00 uur de mogelijkheid om te komen trainen op de banen op sportpark ’t Grootveld in Dalen. De lessen duren 45 minuten, de exacte tijdstippen worden bepaald in overleg met de trainer. LTC Dalen zorgt voor de materialen.

Voor de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar geldt (volgens de richtlijnen van het RIVM) dat er in het geval van tennis met maximaal vier personen per baan getraind mag worden, voor padel zijn dit twee personen per baan, plus de trainer.

Voor meer informatie of aanmelding: tennis, Jan de Jong, 0049-17645860127; padel, Gert-Jan van der Vegt, 06-12243632.