Coevorden – Karin Beuker, locatiehoofd De Iegeldop, Wereldwijs en POS (Peuterspeelzaal Op School) Willibrordus en Albert van Leuveren, locatieleider Willibrordus, zorgen voor een nieuwe impuls tot samenwerking.

Onlangs zijn Karin en Albert allebei gestart met een nieuwe baan in Coevorden. Dat zorgt voor een nieuwe samenwerking en ideeën. Sinds vorige week is het eerste resultaat zichtbaar. De banner hangt voor het lokaal waar de peuters van Kinderwereld op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.00 of 12.30 uur gedurende veertig weken per jaar kunnen komen.

Het voordeel van school en kinderopvang onder één dak is samen activiteiten ondernemen. Zo sluiten de peuters van Kinderwereld bij groep 1/2 aan wanneer zij gaan buitenspelen. Op deze manier leren alle kinderen al spelenderwijs met elkaar samen te werken en maken de leerkrachten en peuters alvast kennis met elkaar. De overstap naar de kleuterklas maakt dat voor peuters minder spannend. Ook tijdens een bezoekje van Sinterklaas zullen de kleuters en de peuters samenkomen. Voor volgend jaar zijn al allerlei ideeën ontstaan om de samenwerking nog meer inhoud te geven.

Voor vragen of informatie: karin@kinderwereld.info en a.vanleuveren@catent.nl