Coevorden/regio – Albert Lubbelinkhof is onlangs gestart met een crowdfundingactie voor de horecabedrijven in de hele gemeente Coevorden. Inmiddels staat de teller op bijna 3.000 euro, het streefbedrag is 25.000 euro.

Als voormalig café-eigenaar in Coevorden gaat de situatie van de horeca Albert aan het hart. Doneren kan via deze link. Je kunt je naam en adres opgeven, maar anoniem doneren mag ook.

Veiling

Er wordt een onlineveiling gehouden op woensdag 23 december vanaf 20.20 uur. Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van Coevorden Horeca. Het is de bedoeling, dat horecabedrijven zelf kavels beschikbaar stellen. Veilingmeester is Raimond Rolleman uit Coevorden. Wie spullen beschikbaar wil stellen, kan contact opnemen met Albert Lubbelinkhof, 06-53277085 of Raimond Rolleman, 06-39670603. De opbrengst van alle te veilen kavels wordt verdeeld onder de deelnemende horecabedrijven.

Sponsoren en horecabedrijven kunnen zich aanmelden tot 20 december via coevordenhoreca@gmail.com. Ook is het mogelijk om voor 10 euro met het bedrijfslogo reclame te maken als ondersteunende sponsor. Ook dit bedrag komt volledig ten goede aan de deelnemers.

Lees ook:

Albert Lubbelinkhof start crowdfundingactie voor horeca (update)