Coevorden – Aankomend weekend heeft Theater Hofpoort muziek en cabaret op het programma staan.

Erik Neimeijer

Erik Neimeijer komt vrijdag 24 november naar het theater met ‘Highwaymen’. De voorstelling begint om 20.15 uur. Countrysterren Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson maakten als de band Highwaymen de mooiste liedjes. In dit gelijknamige theaterconcert vertolkt zanger, gitarist, pianist en kunstschilder Erik Neimeijer hun mooiste liedjes en vertelt hij verhalen over deze vier grote persoonlijkheden uit de countrymuziek.

‘Korte metten’ met Jeroens Clan

Vorig jaar oogstten de mannen van Jeroens Clan succes met ‘Korte metten’. Nu zijn ze er weer met ‘Tere Zieltjes’ op zaterdag 25 november. Ook deze voorstelling begint om 20.15 uur. Dankzij Jeroens Clan is het muzikaal zapcabaret van de jaren negentig terug, maar wel in een nieuw jasje. Na ‘Tere zieltjes’ is ‘Korte metten’ nog sneller, rauwer en nietsontziender. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij.

Kaarten

Kaarten bestellen kan via de website. Daarnaast is de theaterkassa op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3 is geopend op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Mailen kan natuurlijk altijd via kassa@theaterhofpoort.nl.

Hoofdfoto: Jeroens Clan (foto Lisse van Wijnen).

Erik Neimeijer (persfoto).