Dalen – De volgende Sportheld in de rij is Michel Boer, voorzitter van het jeugdbestuur van vv Dalen/DSC. Wethouder Joop Slomp van sport en buurtsportcoach Glenn van Laar verrasten hem bij het begin van de training van vanavond op sportpark ’t Grootveld.

Net als de andereSsporthelden werd hij voorgedragen vanuit de eigen club. “Hij zorgt er met zijn tomeloze energie voor, dat de jeugd in Dalen, Dalerveen en Wachtum in aanraking komt met voetbal. Daarnaast is hij actief betrokken bij het promoten van het meisjes-/damesvoetbal binnen de vereniging”, luidde de motivatie. “In de huidige maatschappij is juist hij degene in Dalen die de kar trekt om alle kinderen te enthousiasmeren om lekker te gaan sporten. Naast de jeugdzaken is hij altijd bereid om mee te denken met de trainers, leiders, vrijwilligers, commissies en andere belanghebbenden. Hij zorgt ervoor dat er een positieve frisse wind waait door de jeugdafdeling van de vereniging.”

Ook hij werd zeer verdiend uitgeroepen tot Sportheld binnen de gemeente Coevorden. Michel waardeerde het gebaar bijzonder.