Ceovorden – Mixed Hockeyclub Coevorden (MHCC) bestaat zeventig jaar gevierd en dat werd dit weekend gevierd met allerlei activiteiten. Zo waren er een kinder- en een seniorenfeest, een clinic voor de jeugd en een barbecue. Zondagmiddag was de clinic voor de jeugd. Daarvoor was Roel Bovendeert uitgenodigd. Hij speelde tot voor kort bij HC Bloemendaal en maakte een tijdje deel uit van het Nederlands team.

De vereniging werd opgericht op 12 september 1953. De eerste jaren werd op diverse locaties gespeeld en in 1957 kwamen er twee velden en een oefenveld op sportpark De Pampert. Dat was aan de Nordhornerstraat, samen met de tennisvereniging verrees clubgebouw De Puntert. Door uitbreiding van verenigingen ging MHCC naar een locatie op sportpark Klinkenvlier. Dit ‘tijdelijke verblijf’ duurde tot 1995 en de vereniging keerde terug naar De Pampert. Met Germanicus en Korvesta werd een gezamenlijk gebouw gerealiseerd in 1997 met voor iedere vereniging een eigen kantine en kleedkamers.

Het eerste herenteam bereikte ooit een zevende plaats op het Nederlands Kampioenschap en konden de standaardteams zich jarenlang in de topklassen van het district handhaven.