Coevorden – Net een beetje anders, een tikje eigenwijs, scherp en met humor. Dat is Esther van der Voort! Zij is recht voor z’n raap en heeft heel wat van zich af te praten. En dat doet ze met vreselijke en sterke humor. Esther van der Voort komt zaterdag 7 mei naar De Fabriek van Theater Hofpoort aan de Sint Jansstraat 4 met haar programma ‘Mama is boos’. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort wat nou echt belangrijk is in het leven. Maakte ze altijd de juiste keuzes of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster met vier kinderen die de hele dag een stortvloed aan vragen hebben. Mama, waar is mijn T-shirt? Wat eten we?

Maar mama heeft zelf ook allerlei vragen, met als belangrijkste: ‘Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terechtgekomen?’ Af en toe wordt het haar teveel en is mama boos. Boos op de kinderen, haar ex, het navigatiesysteem, haar baas, maar vooral: op zichzelf. Hilarische, herkenbaar en af en toe vreselijk ongemakkelijk.

Kaarten zijn online te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat 4 is op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. De theaterkassa is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur te bereiken via 0524-820382. Mailen kan natuurlijk altijd via kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Jannick Hamberg.