Coevorden – Hai Yan Jiang en haar man King vieren vandaag het feit, dat hun zaak Big Snack aan de Friesestraat 52 tien jaar bestaat. De klanten worden extra hartelijk ontvangen met gebak, een snack of een ijsje.

Hai Yan en King woonden hiervoor in Assen en waren op zoek naar een eigen zaak met een woonhuis. Die vonden zij in Coevorden en zij voelen zich er thuis met hun drie kinderen. “Er waren natuurlijk ups en downs”, vertelt Hai Yan. “Er was veel leegstand, de straat was opengebroken door het aanleggen van een nieuwe stadsvloer en er was corona.” Desondanks hebben zij en haar man zich er goed doorheen geslagen. Destijds was het een snackbar met als formule Plaza, vijf jaar geleden sloten Hai Yan en haar man zich aan bij de formule Big Snack.

“Wij willen graag onze klanten bedanken, natuurlijk is het dankzij hen dat wij hier al tien jaar onze zaak hebben. Dat stemt ons heel dankbaar.”

Vaste kracht is Ilse Dekker. “Onze alleskunner”, zegt Hai Yan. Daarnaast zijn er diverse jongeren, die onder andere zorgen voor de bezorging van de snacks. Twee van de drie kinderen helpen een handje mee in drukke tijden. “Dat is heel fijn, omdat het moeilijk is om personeel te vinden.”

Het echtpaar met alleskunner Ilse Dekker.