Dalerveen – Het was afgelopen donderdagmiddag bij de presentatie van het boek ‘Op Dalerveen’ al aangekondigd: alle leerlingen van de Stidal zouden een boek krijgen dankzij een financiële bijdrage van Ons Dalen. De uitreiking ervan vond zojuist plaats.

De kinderen en het team keken reikhalzend uit naar deze speciale gebeurtenis. Auteur Jasper Bunskoek en Anna Wiers en John Ettekoven namens de werkgroep togen naar de school. Jasper hield er een kort praatje en ging in gesprek met de kinderen over het boek. Enkele kinderen hadden het boek al bij hun ouders gezien, maar ditmaal kregen zijzelf het boek overhandigd door Jasper, Anna en John.

Graag namen de kinderen het in ontvangst en zij gingen het meteen grondig bekijken tot groot genoegen van de leden van de werkgroep en het team van de school.

Afgelopen weekend werden al vele boeken uitgereikt aan degenen die het boek hadden gereserveerd en ook anderen schaften het boek aan. Het boek kost 25 euro en is onder meer te koop in de ReadShop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Onder de foto’s is meer te lezer over het boek en de presentatie ervan.

Foto’s: Esselien de Groot.

Boek ‘Op Dalerveen’ beschrijft eeuwenlange historie

Hendrik Rabbers (94) krijgt eerste exemplaar van boek ‘Op Dalerveen’