Oosterhesselen – Ladies’ Circle 85 Suydevelt houdt een karaoke- en cocktailsnight voor een goed doel, de Vereniging van Huntington. Dit is onderdeel van het tweejarig landelijk project van Ladies’ Circle Nederland.

De ziekte van Huntington is een dodelijke, erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Je hebt 50 procent kans om het te krijgen als één van je ouders het gen heeft. Vanaf het moment van de eerste klachten leef je gemiddeld nog zeventien jaar. De ziekte ontwricht niet alleen levens, gezinnen, maar hele families doordat er meerdere gendragers in de familie kunnen zijn en het van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Het ingezamelde geld wordt geschonken aan de Vereniging van Huntington, om educatie en ondersteuning voor gezinnen te realiseren. Daarnaast wordt het onderzoek naar een geneesmiddel gefinancierd, iets dat hard nodig is aangezien er op dit moment nog geen geneesmiddel is voor deze slopende ziekte.

Om geld in te zamelen houdt Ladies ’Circle 85 Suydevelt op zaterdagavond 28 oktober een karaoke- en cocktailsnight in De Waog aan de Burgemeester De Kockstraat 34 in Oosterhesselen. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

De kosten zijn 19,50 euro per ticket, inclusief een welkomstdrankje met borrelhapjes en vervoer (heen en terug) met een partybus vanuit een aantal locaties binnen de gemeente Coevorden. De reis naar de party (als je met de bus meegaat) wordt begeleid door twee ongeëvenaarde hosts. Kaarten kopen kan hier of gebruik onderstaande QR-code om tickets te kopen.