Coevorden – In Galerie Kunst op Vijf aan de Sallandsestraat is van zaterdag 13 januari tot en met vrijdag 23 februari de jaarlijkse Mira Keuenhofexpositie te bekijken. Onlangs werd een oproep gedaan om mee te doen. Meer dan twintig personen meldden zich ditmaal. De expositiereeks is genoemd naar wijlen Mira Keuenhof, de toenmalige voorzitter en initiatiefneemster van het Coevorder Kunstenaarscollectief.

De expositie is speciaal bedoeld voor degenen die veelal niet exposeren, maar graag eens willen laten zien waarmee ze bezig zijn. Het is een gevarieerde expositie. Daarnaast zijn in de expositieruimte nieuwe werken van het Coevorder Kunstenaarscollectief te zien.

Voor deze gelegenheid heeft de toenmalige partner van Mira Keuenhof enkele werken van haar ter beschikking gesteld die bij opbod verkocht worden. De opbrengst gaat naar een goed doel.

De opening van de expositie in Kunst op Vijf van het Coevorder Kunstenaarscollectief is op zaterdag 13 januari om 15.30 uur. De galerie is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.