Coevorden/regio – Er is een nieuw lokaal initiatief van ondernemers in de gemeente Coevorden voor het samenbrengen én het gezamenlijk presenteren van het winkelaanbod van de lokale ondernemers in de hele gemeente. Met de webwinkel Coevorden&Zo kunnen inwoners online winkels bij de vertrouwde lokale winkels en kan gebruik worden gemaakt van een bezorgservice.

“In de huidige periode willen we elkaar helpen. Dat betekent voor de ondernemers dat klanten ook online kunnen kopen”, aldus de initiatiefnemers op hun website. Erik Veldman, die samen met Jeroen Feyen verantwoordelijk is voor Feyen Groothandel kwamen tot dit initiatief. “Het gaat ons niet om Feyen, maar om het belang van de lokale ondernemers, vooral in deze tijd. Lokaal inkopen staat centraal en daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken. We hebben ondernemers in de gemeente benaderd en de reacties waren positief. Wij hebben de kennis in huis wat betreft de webwinkel en de logistiek, maar we hebben de lokale ondernemers nodig voor het aanbieden van producten. We hebben inmiddels een website ingericht en steeds meer ondernemers sluiten zich aan.”

Nu is het bijna tijd om wat meer naar buiten te treden met dit nieuwe initiatief.

Bij hun bestellingen kunnen klanten de producten van alle deelnemers combineren. Alle artikelen kunnen gezamenlijk worden afgerekend. Dat zorgt voor veel gemak. De bestelde spullen worden verzameld en in één keer thuisbezorgd. Wie voor 15.00 uur bestelt, heeft de goederen de volgende dag in huis. Er wordt gezorgd van maandag tot en met zaterdag.

Er zijn al diverse deelnemers en de webwinkel wordt de komende tijd steeds meer gevuld producten en deelnemers. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen.

In de webwinkel worden alle prijzen inclusief btw vermeld. In deze periode is er 100 procent korting op de bezorgkosten bij bestellingen vanaf 25 euro.