Dalerpeel – In de kerk aan de Dorpsstraat 80 in Dalerpeel vindt zondag 11 december een kerstconcert plaats. Het concert begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Jan Teeuw (orgel), Henriëtte Tebrugge (dwarsfluit), Carina Petersen-Bossenbroek (panfluit) en Yiska den Breejen (zang) verlenen medewerking.

Jan Teeuw is al sinds 1968 de vaste organist van de hervormde gemeente in Rotterdam-Kralingen. Sinds 1989 is hij ook de organist van de Grote Kerk in Rotterdam Overschie. Hij geeft regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Hij trad in 2014 toe tot het ensemble Musica Sororum.

Henriëtte Terbrugge maakt ook deel van het ensemble. Ook zij treedt regelmatig op. Jan en Henriëtte treden bovendien samen op bij de Wereldraad van Kerken in Genève in Zwitserland en Canterbury in Engeland.

Carina Petersen kreeg les van de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Regelmatig verleent Carina medewerking aan concerten in combinatie met koren en diverse musici, onder wie ook Jan Teeuw. Verder is zij regelmatig te horen bij de EO bij Nederland Zingt.

Yiska den Breejen volgt een beroepsopleiding aan het conservatorium en verzorgt de solozang.