Regio – In de gehele gemeente zijn deze periode tal van activiteiten van de buurtsportcoaches Gezond Coevorden in samenwerking met buurt- en speeltuinverenigingen alsmede van organisaties als Hart op tempo en de Fietsersbond.

Voor dinsdag 16, 23 en 30 augustus staat de sportcarrousel voor meiden op de agenda.

Tot en met vrijdag 19 augustus staat BMX & Driftbike op het programma. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 17 augustus in Aalden/Zweeloo en Schoonoord, op donderdag 18 augustus in Oosterhesselen en Coevorden en op vrijdag 19 augustus in Dalerpeel en Geesbrug.

Het voetbaldorpentoernooi is op vrijdag 19 augustus en op woensdag 24 augustus is er het volleybaldorpentoernooi. Slip ‘n slide bubbelvoetbal en sport- en spelactiviteiten worden gehouden op donderdag 25 augustus.

Sporten met Hart op tempo kan binnenkort op maandag 29 augustus en 5 september. Fietsclub Coevorden is actief op woensdag 31 augustus en woensdag 7 en 14 september. De jaarlijkse buitenschilderdag is op zaterdag 10 september.

Ook daarna zijn er nog vele activiteiten. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website www.actiefincoevorden.nl.