Coevorden – Na de presentatie van de kandidaten voor Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoedster was het vanavond in de Stadskerk de beurt aan de kandidaten voor Mini-Miss Ganzenhoedster. Zoals gebruikelijk was de animo weer groot terwijl het maximumaantal kandidaten twintig is.

Na het welkomstwoord van voorzitter Janneke Knegtering van Stichting Ganzenmarkt Coevorden namens de stadsomroeper en de presentatoren Maaike Kosters en Merle Kempees de presentatie over. Ook ditmaal stelden de meisjes zichzelf voor aan de hand van een fotocollage.

Aanstaande woensdag gaan alle kandidaten een act instuderen voor de presentatie op de Ganzenmarkt. Die presentatie begint maandag 13 november om 13.30 uur. De jury, bestaande uit voorzitter Marie Vloon, Geesje Meijerink en Nathalie Schonewille-Stavast, staat voor de moeilijke taak om de winnaars te kiezen.

Stemmen

Morgen is de speciale pagina om een stem uit te brengen op de favoriete kandidaten compleet en kan het stemmen door het publiek beginnen. Deze stemmen worden opgeteld bij de juryresultaten. Op deze pagina staan vanaf morgen de foto’s van alle kandidaten, namen en leeftijden. Deze foto’s zijn gemaakt door Herman Woltersom. Stemmen kan via stemopjouwfavoriet.nl.

De livestream van vanavond is onderaan dit artikel te bekijken.

Zie ook:

Kandidaten Mini-Mister Ganzenhoeder presenteren zich op uitstekende wijze

Acht kandidaten Miss Ganzenhoedster hebben hun woordje klaar