Oosterhesselen – Er wordt uiteraard volop gerepeteerd voor het muziektheaterspektakel ‘De Vlinderprinses’. Zondagmiddag was dat ook het geval in dorpshuis De Hesselerhof. Het aantal medewerkenden aan de productie is indrukwekkend. Het ging hier om een zangrepetitie, dus tel daar alle muzikanten en andere medewerkenden nog eens bij op…. Wie de ‘Toorn van Thunaer’ heeft meegemaakt, weet dat er heel wat werk aan vooraf gaat. Initiatiefnemers zijn ook ditmaal Harm Dijkstra, Gerrit Hegen en Jan Kruimink.

Wethouder Joop Slomp was vanmiddag aanwezig in De Hesselerhof. Het hele gezelschap ging op de foto bij een prachtige Citroën Traction Avant. Daarbij kreeg Slomp gezelschap van ‘wethouder’ Lambert Hadders. Bovendien was ook de burgemeester uit ‘De Vlinderprinses’ aanwezig. Hij ontleent zijn voornaam aan een vroegere burgemeester van de gemeente Zweeloo, Hugo Greebe.

Start kaartverkoop

De muziektheaterproductie wordt van dinsdag 3 tot en met zondag 8 september 2024 dagelijks opgevoerd nabij de vindplaats van de Prinses van Zweeloo aan de Stegenwantsweg met uitzicht op het kerkje van Zweeloo. De voorstellingen starten om 19.45 uur en duurt tot 22.45 uur.

Online

Vanmiddag werd het startsein gegeven voor de kaartverkoop. Die start online op maandag 8 april om 19.00 uur. De link ervoor staat vanaf dat moment op de website van De Vlinderprinses. Een kaart kost 35 euro.

Verkoopmomenten

Daarnaast zijn er verkoopmomenten, voorafgaand aan de repetities. Dat is op de volgende locaties. Dorpshuis De Spil, Eswegje 3, Zweeloo, op de zaterdagen 13 april, 25 mei, 8 juni en 6 juli van 13.30-14.00 uur. De Hesselerhof, Beatrixlaan 23a, Oosterhesselen, de zondagen 21 april, 12 mei en 2 juni van 13.30-14.00 uur. MFC De Brink, Brink 1, Sleen, de donderdagen 18 en 25 april en 15 juni van 19.30-20.00 uur.

Zie ook:

Muziektheater De Vlinderprinses: een productie van formaat