Jeepsafari in Gees: het kan weer

Jeepsafari in Gees: het kan weer

Gees – Het kan weer: op Jeepsafari in Gees! Momenteel is dit alleen mogelijk voor deelnemers uit één gezin/huishouden en is de jeepsafari van anderhalf uur te boeken. In een later stadium is een jeepsafari van drie uur weer mogelijk.

De jeepsafari gaat door de prachtige omgeving van Gees. De deelnemers komen Op allerlei verrassende plekjes.

Deelname kost 80 euro ongeacht het aantal passagiers tot maximaal acht personen. Bij één aangemeld gezin worden geen andere personen ingeboekt.

Vooraf wordt een gezondheidscheck gedaan. Contactloos betalen via een pinapparaat is mogelijk. Ontsmettingsmiddelen zijn aanwezig. In de Landrover dienen de deelnemers aan mondkapje te dragen. Er zijn enkele stops om de benen te strekken. Denk daarbij aan de onderlinge anderhalve meter afstand.

De startplaats is Tourist Info Gees aan de Dorpsstraat 47 in Gees. Vergeet niet om een consumptie, camera en verrekijker mee te nemen. Er zijn geen voorzieningen voor baby’s en peuters, wel kunnen deelnemers hun eigen voorzieningen meenemen. Huisdieren kunnen niet mee.

Boekingen

Boekingen kunnen worden gedaan via deze link. Boeken kan ook in het kantoor van Tourist Info Gees, maar dat is momenteel nog in beperkte mate open, namelijk op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Het telefoonnummer is 0524-581704.

Het laatste nieuws over de tochten staat op de website Avontuurlijk Gees en op de Facebookpagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

mei 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws