Dalen – In dorpshuis De Spinde in Dalen wordt donderdag 6 oktober een informatiebijeenkomst over inbraakpreventie in Dalen gehouden. De sprekers zijn Evert Jansen, ex-inbreker en nu preventiespecialist, en wijkagent Reinier Visser.

Reinier Visser gaat in op een aantal actuele zaken in Dalen met betrekking tot inbraken en preventie. Daarna is het woord aan Evert Jansen.

Evert Jansen (58) was jarenlang verslaafd, was op het verkeerde pad en heeft hierdoor regelmatig in de gevangenis gezeten. Evert kwam door een opname in een verslavingskliniek op het rechte pad en is nu preventiespecialist. Hij verzorgt een inleiding over zijn ervaringen en tips over situaties die hij eerder die dag in Dalen heeft aangetroffen.

Tot slot kunnen de aanwezigen vragen stellen.

Aanmelding

Inloop van de avond is vanaf 19.10 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Het is noodzakelijk, dat belangstellenden zich aanmelden. Dan kan tot en met zaterdag 1 oktober, uitsluitend via het e-mailadres reserveringdespinde@gmail.com, waarbij moet worden aangegeven met hoeveel personen u komt en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. Er is plaats voor maximaal 85 personen. Zijn er meer aanmeldingen, dan wordt een wachtlijst aangelegd.

De entree is gratis. De avond is mede mogelijk gemaakt door de ‘Frisse Startregeling’ van de gemeente Coevorden.