Sleen – De tweede editie van Walk for KiKa – De Pieterpad Challenge wordt gehouden van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober. De deelnemers aan de Pieterpad Challenge wandelen op zaterdag en zondag van Rolde naar Hardenberg, een afstand van 60 kilometer.

Zij lopen de Pieterpad Challenge, elk met hun eigen verhalen. Zij laten zich sponsoren om geld bijeen te brengen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). De teller staat momenteel al op ruim 42.000 euro. Meer informatie staat op www.walkforkika.nl.

Op vrijdagavond worden de deelnemers verwacht in Coevorden. Per bus worden zij naar camping Pieterom aan de Zetelveenweg in Sleen gebracht. Daar wordt een tentenkamp opgebouwd voor de deelnemers, de vrijwilligers en de organisatie. De catering wordt verzorgd door Gert en Marga Wouters van de camping en de KiKa-vrijwilligers. Dit is mede mogelijk door sponsoring door Echte Bakker Herman Schepers (Sleen),  Albert Heijn Klaver Kortwijk (Sleen en Nieuw-Amsterdam) en Auke Kiel De Zaak vol Smaak (Coevorden). Op zaterdag- en zondagochtend wordt het ontbijt verzorgd vanaf de camping, ook worden de lunchpakketten voor onderweg uitgereikt en wordt op vrijdag- en zaterdagavond een warme maaltijd in buffetvorm aangeboden.

foto: eigen foto Camping Pieterom.