Coevorden – Een optreden van The Wieners met ‘Classic Rock ‘n Roll Stars’ staat voor zondag 26 maart op het programma van Theater Hofpoort. De show begint om 15.00 uur. De succesvolste rock-‘n-rolltributeband van Nederland bracht eerder spetterende odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. In plaats van veel nummers van één artiest spelen ze nu van een heleboel artiesten één nummer.

In ‘The Wieners play Classic Rock-‘n-Roll Stars’ neemt de groep het publiek mee naar de begindagen van de popmuziek: van de countryblues en honky-tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley, Eddie Cochran en Johnny Cash tot het meer gepolijste werk van Ricky Nelson en The Everly Brothers. De prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes worden afgewisseld met anekdotes over deze eerste pophelden, van wie velen op tragische wijze aan hun eind kwamen. The Wieners brengen ze weer even tot leven. The Wieners bestaat voor deze show uit Rob Roemers (zang, gitaar en steelguitar), Jaap Wijn (zang en gitaar), Jan Timmermans (zang, drums en gitaar) en Erwin Meijdam (zang en contrabas).

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: The Wieners