Dalen – In dorpshuis De Spinde in Dalen wordt maandag 16 maart een informatiebijeenkomst over inbraakpreventie in Dalen gehouden. De bijeenkomst zou reeds eerder worden gehouden, maar werd uitgesteld.

Sprekers zijn Evert Jansen, ex-inbreker en thans werkzaam als preventiespecialist, en wijkagent Paul Dijkstra.

Evert Jansen (56) was jarenlang verslaafd, was op het verkeerde pad en heeft hierdoor regelmatig in de gevangenis gezeten. Evert is door een opname in een verslavingskliniek op het rechte pad gekomen en is nu werkzaam als preventiespecialist. Hij verzorgt een inleiding over zijn ervaringen en tips over situaties die hij eerder die dag in Dalen heeft aangetroffen. Paul Dijkstra geeft tips en gaat in op een aantal actuele zaken in Dalen.

Inloop van de avond is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Het is noodzakelijk, dat belangstellenden zich aanmelden. Dan kan tot en met donderdag 12 maart via het mailadres reserveringdespinde@gmail.com, waarbij moet worden aangegeven met hoeveel personen u komt en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. De entree kost 5 euro p.p., inclusief een kop koffie/thee en cake.