Coevorden – Twee teams van Dansstudio In2Dance, No Name en Jazz, zijn afgelopen dinsdag vertrokken naar Orlando, Amerika, voor een enorme ervaring door deelname aan The Dance World Event. Zij werden daarvoor geselecteerd tijdens een EK in Duitsland.

De dames en heren zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om geld in te zamelen. Dit deden zij door onder andere een bingo, knieperties bakken, een pubquiz en dansworkshops. In2Dance was al lang bezig met de voorbereidingen. Er zijn teams aanwezig uit onder andere Mexico, Japan, Australië, Duitsland, Engeland, en Colombia. De dansers van In2Dance verblijven in een groot resort dichtbij World Disney. De dansers en coaches zijn goed te herkennen in hun koningsblauwe pakken gesponsord door H&A Behangersbedrijf te Emmen.

De eerste wedstrijd vond gisteren plaats, de laatste is morgen, maandag 24 april. Op 27 april keren de teams terug naar Nederland. Dansstudio In2Dance is te volgen via Facebook, Instagram en Tiktok. Bij Plaza Sportz is een livestream te volgen.