Coevorden/regio =  i-Beheer® met vestigingen in Coevorden en Emmen wordt onderdeel van TCA Group BV uit Assen. Met deze stap ontstaat een ICT-dienstverlener die voor uiteenlopende sectoren een scala van diensten kan aanbieden, waaronder systeembeheer, cloudoplossingen, netwerkbeheer en cybersecurity.

“Wij hebben uitdrukkelijk de ambities uitgesproken om te groeien”, zo schrijft Albert Spanjer, algemeen directeur van TCA, in een persbericht. “Strategisch gezien is schaalgrootte noodzakelijk voor de continuïteit van onze organisatie. Nu i-Beheer® onderdeel wordt van TCA Group kunnen wij een belangrijke verdiepingsslag maken in expertise en de ondersteuning van onze klanten.” Beide bedrijven hebben een lange staat van dienst in de ICT-sector.

i-Beheer® is opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer in Noord-Nederland. Met een eigen datacenter heeft zij een unieke positie en zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-oplossingen en ondersteuning aan de mkb-sector. i-Beheer® heeft een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid en werkt altijd nauw samen met klanten om oplossingen op maat te bieden.

TCA Group met TCA Telecom & IT en BiebCloud is een gerenommeerd ICT-bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de ICT-branche en bedient een brede klantenkring in het MKB en de publieke sector. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in cloudoplossingen en cybersecurity en staat bekend om de hoogwaardige dienstverlening en klantgerichte aanpak. TCA heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft een sterke positie opgebouwd in Noord-Nederland.

“Het biedt ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn en om nieuwe kansen te creëren voor ons bedrijf”, aldus Johan van der Veer, directeur van i-Beheer®. “We zijn blij dat we onze expertise kunnen bundelen met die van TCA en dat we samen kunnen werken aan het leveren van de best mogelijke ICT-oplossingen aan onze klanten.” Van der Veer wordt commercieel directeur van de TCA Group.