Oosterhesselen – Oosterhesselen viert momenteel het dorpsfeest. Dat begon vrijdag met kinderactiviteiten zoals een vossenjacht en een jeugdvoorstelling. Alle onderdelen spelen zich af op het terrein van De Klenckeruiters aan de Waterveensweg.

Vrijdagavond was er een culturele avond met dj Pim, voor zaterdag stonden op het programma bubbelvoetbal en archery attack voor de jeugd onder leiding van de buurtsportcoaches Gezond Coevorden, een zeskamp en een brunch.

Nieuw was ‘Kleintje Dorpsfeest’ op zaterdagavond voor de leerlingen van de basisschool en brugklassers van het voortgezet onderwijs. ’s Avonds was het groot feest met de All-Right Coverband, René Becker, de Dikdakkers en dj Pim.

Vandaag staan nog enkele onderdelen op het programma: 13.00 uur, optocht; 14.00 uur, Tiroler Middag; 15.00 uur, uitreiking Grote Beer. Tijdens het feest tellen diverse onderdelen mee voor de buurtencompetitie, waaraan zeven buurten meedoen. De beste buurt sleept De Grote Beer in de wacht, die het komend jaar op een prominente plek in de buurt komt te staan.

Foto’s: Kleintje Dorpsfeest. Op de Facebookpagina van Volksvermaken Oosterhesselen staan meer foto’s.

Een filmpje is hier te bekijken.