Schoonoord – Het kan weer: een feestje op het terras met een beperkt aantal deelnemers om de anderhalve meter afstand onderling te bewaren. Jordin en Marlieke van cafetaria en grand café Jor’s Molenzicht in Schoonoord hielden zondag samen met Marc Prins en Thomas Veldkamp een barbecuefeest met muziek. De aanwezigen genoten zichtbaar van de activiteiten.

Jan Knol, ambachtelijk slager in Schoonoord, verleende graag zijn medewerking aan het feestje en zorgde voor het allerbeste vlees. Er waren diverse optredens van bijvoorbeeld Rick Folkers en Romana.

“We hebben”, vertelt Jordin, “het café in januari overgenomen. In maart werden alle activiteiten stilgelegd, we zijn blij dat we nu weer iets kunnen doen. Wel hebben we het aantal deelnemers beperkt gehouden om problemen te voorkomen.” Marlieke heette de aanwezigen van harte welkom. Jordin vroeg tot slot aan de aanwezigen om zich aan de regels te houden, zodat later nog eens zo’n feestje kan worden gehouden. Iedereen kon zich daarin geheel vinden.