Coevorden – Na twee coronajaren staat in de week voorafgaand aan de Ganzenmarkt het 28ste Ganzentoernooi van Bowlingvereniging Coevorden op de agenda! Het recreantentoernooi wordt gehouden in het nieuwe Plaza Sportz, het voormalige Racket- & Bowling Centrum op sportpark Klinkenvlier, dat begin november haar deuren opent.

De voorrondes worden gegooid van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 november van 19.30 tot circa 23.30 uur. De halve finale en finale beginnen zondag 13 november vanaf 12.00 uur. Deelnemers dienen een half uur tevoren aanwezig te zijn. De teams bestaan uit vier personen, van wie er maximaal één lid van de NBF (Nederlandse Bowlingfederatie) of van een bowlingvereniging mag zijn.

De deelnamekosten, 20 euro per team, kunnen worden voldaan op de bowlingavonden. De twaalf beste teams gaan door naar de halve finale. Daarbij worden de eerdere scores op nul gezet. De zes beste teams, waarbij de scores uit de halve finales wel meetellen, gaan door naar de finale. De hoofdprijs is 100 euro.

Inmiddels zijn de donderdag, vrijdag en zaterdag al volgeboekt en is de organisatie nog op zoek naar teams voor de woensdagavond. Inschrijven kan tot zondag 6 november via deze link. Alle informatie staat op de website van de Bowlingvereniging, hier worden tijdens het toernooi ook de scores bijgehouden.