Coevorden/regio – Wie nog mee wil doen aan de eerste editie van ‘Trappen & Grappen’ van Theater Hofpoort op zondag 19 juli moet zich snel aanmelden. Inmiddels zijn er al zeventig aanmeldingen. Zij willen graag meedoen aan het fiets- en cabaretevenement.

Programma

De start is om 12.30 uur vanaf de Markt in Coevorden. De ene groep fietst eerst naar de familie Bijen aan de Mijndert van der Thijnensingel, waar cabaretier Marlon Kicken een voorstelling van een half uur geeft. De tweede groep gaat naar Bakkerscafé De Loods aan de Parallelweg. Daar treedt Victor Luis van Es op. De groepen wisselen daarna van locatie. Daarna gaat de hele groep naar de Daoler Tuun aan de Reindersdijk, waar Marc Waumans klaarstaat. Tot slot treedt Javier Guzman op in de tuin van restaurant ‘t Oelnbret aan de Hoofdstraat in Dalen.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. Deelname kost 24,95 euro, inclusief twee consumpties. Kaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The ReadShop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Kindereditie en tweede ‘Trappen & Grappen’

Er is een kindereditie ‘Trapjes & Grapjes’ op zondag 2 augustus en de tweede ‘Trappen en Grappen’ in Gees, Oosterhesselen en omgeving is op zondag 16 augustus.

Meer informatie daarover is HIER te lezen.