Coevorden/regio – Ga ‘Trappen & Grappen’ met Theater Hofpoort! Dat kan op zondag 19 juli en zondag 16 augustus tussen 13.00 tot 17.00 uur op diverse locaties in de gemeente Coevorden. Bovendien is er de kindereditie ‘Trapjes & Grapjes’ op zondag 2 augustus.

Zondag 19 juli

‘Trappen & Grappen‘ voert op zondag 19 juli langs mooie locaties in Coevorden en Dalen: de tuin van restaurant ‘t Oelnbret aan de Hoofdstraat 36 in Dalen, de Daoler Tuun aan de Reindersdijk 10, de tuin van de familie Bijen aan de Mijndert van der Thijnensingel 6 en het terras van Bakkerscafé De Loods aan de Parallelweg 20 in Coevorden. Het programma bestaat uit steeds een half uur fietsen en een half uur een optreden van een comedian. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen, dus het is ook een leuk gezinsuitje. Deelname kost 24,95 euro, inclusief twee consumpties. Er volgt nog nadere informatie over het startpunt, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kindereditie op zondag 2 augustus

Het programma voor ‘Trapjes & Grapjes’ op zondag 2 augustus bestaat ook uit steeds een half uur fietsen en een half uur een leuke activiteit. Het programma begint om 13.30 uur bij de familie Croezen aan de Veldweg 7 in Steenwijksmoer. ‘Trapjes en Grapjes’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het programma ziet er als volgt uit: 13.30 tot circa 14.15 uur, tuin familie Croezen, Veldweg 7, in Steenwijksmoer; 14.45 tot ongeveer 15.30 uur, terras Dorpshuis De Schalm, Hoofdweg 47, Steenwijksmoer, Hakim laat je lachen met de verhalen die hij uit zijn koffertje tovert. Ondertussen geniet je van een lekker ijsje; 16.00 tot circa 16.45 uur, tuin familie Soppe, Vossebelt10, Dalen. Daar kunnen kinderen zingen, dansen en springen met Apennoten (bekend van Zappelin).

Voor deze middag is het verzoek zelf een kleed of kussentjes mee te nemen. In de tuinen wordt gezorgd voor limonade. Deelname kost 10 euro p.p, inclusief een ijsje en limonade.

Zondag 16 augustus

‘Trappen en Grappen’ voert zondag 16 augustus naar Miss Tuinboon in Gees, Beelden in Gees, de tuin van De Blije Bloem in Oosterhesselen en De Hesselerhof in Oosterhesselen. Meer informatie staat vermeld bij zondag 19 juli.

Deelnamekaarten

Deelnamekaarten zijn in de loop van deze week verkrijgbaar via www.theaterhofpoort.nl en in The ReadShop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Spelregels

De spelregels zijn: desinfecteer op iedere locatie uw handen voor u het terrein betreedt, houd afstand van mensen die niet tot uw eigen gezelschap behoren, let op de verkeersveiligheid onderweg en bij het stallen van uw fiets. Maar bovenal: geniet van de prachtige omgeving en de optredens!