Coevorden – De Dubbelkansactie is gisteren van start gegaan en duurt tot de Ganzenmarkt, maandag 14 november, 12.00 uur.

Bij de deelnemende bedrijven krijgt de klant voor elke bestede euro een zegel. De zegels kunnen op de Dubbelkanskaarten worden geplakt. Volle kaarten met vermelding van naam en contactgegevens kunne worden gedeponeerd in de ‘bus’ op de Markt.

Trekkingen

De trekkingen, onder toezicht van notariskantoor Veen & Veste, zijn op maandag 31 oktober en 7 en woensdag 9 november om 20.30 uur in De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4. Om kans te maken op een van vele prijzen is het niet nodig om aanwezig te zijn.

Er komt daarna nog een kans, de Dubbelkans dus, om een prijs te winnen tijdens de superfinale op maandag 14 november om 12.00 uur op de Markt. Daarbij is aanwezigheid wel noodzakelijk en neem een legitimatiebewijs mee.

De uitslagen van de trekkingen zijn te vinden op de uitslagenpagina op www.ganzenmarktcoevorden.nl, de sociale media en bij Jonker Schoenen, De Kaasbank en Wortelboer Bedden.

Prijzen

Er zijn drie hoofdprijzen: een elektrische fiets ter waarde van 1850 euro dankzij Scheerhoorn Fietsen, een minuut gratis winkelen dankzij Jumbo René Kromkamp en er zijn bonnen ter waarde van 450 euro van Stichting Ganzenmarkt Coevorden.

Daarnaast zijn er bijna 220 prijzen, beschikbaar gesteld door vele winkeliers.

Meer informatie over de deelnemende ondernemers en de prijzen staat op deze pagina.