Coevorden/Dalen – De afdeling Dalen-Coevorden van De Zonnebloem is op zoek naar nieuwe bestuursleden. De voorkeur gaat uit naar mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken en die als vrijwilliger willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Bestuursleden ondersteunen de vrijwilligers voor de afdeling. Ook coördineren zij samen met de vrijwilligers diverse activiteiten én geven zij vorm aan het vernieuwde beleid van De Zonnebloem.

Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.

Een paar keer per jaar zijn er zowel in Dalen als Coevorden gezellige middagen, vaak met een gastspreker of lokale artiest. Er kan een bustocht worden georganiseerd en een bingomiddag wordt gewaardeerd.

Wie belangstelling heeft voor een bestuursfunctie kan contact op met één van onderstaande personen: Gerard Hofstee, voorzitter, 06-83186024, hofst794@planet.nl; Henny Jansen, secretaris, 06-30515445, janse84@planet.nl; Marleen Horsten, penningmeester, 06-29253771, marleen.horsten@hotmail.com.