Regio – Het Coevorder Mannenkoor gaat op tournee door de gemeente Coevorden in het kader van het 25-jarig bestaan van de huidige gemeente Coevorden. De huidige gemeente Coevorden ontstond 25 jaar geleden, in 1998 dus, door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Sleen en Zweeloo.

Het Coevorder Mannenkoor gaat op bezoek bij zes woonzorgcentra in de gemeente. Alle optredens beginnen om 19.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor zowel bewoners als andere belangstellenden. Ook zijn er een open repetitie, een concert en een kerstconcert.

Het koor heeft het volgende programma: dinsdag 19 september, St. Franciscus Coevorden; dinsdag 17 oktober, De Etgaarde Oosterhesselen, dinsdag 24 oktober, Het Ellertsveld Schoonoord; dinsdag 7 november, De Schoel Sleen; dinsdag 14 november, open repetitie in De Hoeksteen in Coevorden (samen met popkoor ‘Van 10 tot 12’; dinsdag 21 november, Selkersgoorn, Dalen; vrijdag 15 december, concert in de kerk in Dalen; dinsdag 19 december, De Schutse Coevorden (kerstconcert).