Coevorden – De groep Coevorden Co-Helpers wil graag, dat heel veel kerstkaarten worden verstuurd. Vorig jaar werden vele kerstbakjes gemaakt, die jaar is het de bedoeling om zoveel mogelijk (zelfgemaakte) kerstkaarten te versturen. Dat kan naar iemand die een hart onder de riem kan gebruiken of naar iemand die je misschien helemaal niet kent.

“We roepen iedereen op om in deze kersttijd bij iemand een kaartje door de bus te doen. Een kleine moeite, een groot gebaar! Wij gaan ook aan de slag en zullen veel (zelfgemaakte) kaarten met positiviteit verspreiden. Wil je wel een aantal kaarten met boodschap maken, maar weet je niet naar wie je die moet versturen? Wij verzamelen ze graag!”

De Coevorden Co-Helpers zijn op zoek naar adressen van mensen, die wel een leuke boodschap kunnen gebruiken. Op Facebook komen diverse filmpjes van mensen die kaarten maken of versturen.

De groep Coevorden Co-Helpers is ontstaan in het begin van de coronacrisis op initiatief van Simone Kempees. Meteen sloten tientallen vrijwilligers zich aan, die zich nog steeds inzetten voor de medemens.