Regio – De dienstregeling van Qbuzz en Keolis ondergaat enkele wijzigingen, die op zondag 12 december ingaan. Kijk in de reisplanner op www.qbuzz.nl/gd wat dit voor u betekent. Een compleet overzicht van alle lijnen is hier te vinden.

Lijn 22 rijdt vanuit Zweeloo op werkdagen overdag altijd door naar Emmen. Lijn 22 en 27 vormen zo samen een halfuursdienst tussen Zweeloo en Emmen. Lijn 29 van Sleen naar Emmen gaat iets eerder om de aansluiting op bus 3, 4 en 300 in Emmen te verbeteren. Op zondagochtend rijdt lijn 29 een extra rit om de aansluiting voor vroege Pieterpadlopers te faciliteren.

Bus 33 van Coevorden naar Hoogeveen rijdt een half uur later zodat de aansluiting op de schooltijden in Hoogeveen verbetert. Lijn 129 van Keolis/Rrreis van Coevorden via Slagharen naar Dedemsvaart rijdt vanaf maandag 13 december een kwartier later dan nu.

Op momenten dat de bus niet rijdt, kan de hubtaxi reizigers vanaf busstation Zweeloo en stations Coevorden, Emmen-Zuid en Emmen naar de bestemming brengen. In de eerste maanden van 2022 geldt een actietarief. Zie www.hubtaxi.nl voor meer informatie en tarieven.