Coevorden – Theater Hofpoort heeft voor komend weekend weer een vol programma met cabaret, muziek en een kindervoorstelling.

Martijn Kardol

Cabaretier Martijn Kardol is vanavond, vrijdag 19 november, in de Fabriekzaal aan de Sint Jansstraat met de try-out van zijn programma ‘De situatie’. “Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?” ‘De Situatie’ is het derde cabaretprogramma van Kardol en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. Klik voor het bestellen van kaarten op deze link.

Jennie Lena sings Michael Jackson

Jennie Lena treedt zaterdag 20 november op. In plaats van in de Theaterzaal in Hof van Coevorden is dat in de Fabriekzaal aan de Sint Jansstraat. Jennie Lena is er met haar programma ‘Sings Michael Jackson unplugged’. Als klein meisje was Jennie Lena groot fan van Michael Jackson, zijn songs vormen nog steeds een grote bron van inspiratie. Vorig jaar kwam een droom uit toen Jennie in LA een unplugged album opnam met Jennifer Batten (jarenlang vaste gitarist van Jackson) en Tony Newton (bassist van de Jackson Five). In deze intieme show brengt ze een akoestisch eerbetoon aan The King of Pop met songs als ‘Thriller’, ‘Billy Jean’, ‘I Want You Back’, ‘Ben’ en ‘Who’s Loving You’. Kaarten bestellen kan hier.

Kindervoorstelling

De kindervoorstelling ‘Het Muizenhuis’ is op zondag 21 november vanaf 14.00 uur te zien in de Fabriekzaal van Theater Hofpoort. Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen. Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Voor kaarten: klik hier.

De deuren van de theaterzaal en De Fabriek zijn steeds een uur tevoren geopend.