Coevorden – Bibliotheek Coevorden houdt donderdag 20 mei van 19.30 tot 21.00 uur de allereerste Walk&Talk Onlinesessie plaats. Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids is de gastspreker. Het thema van de bijeenkomst via Zoom is ‘Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?’ Deelname is gratis.

Naar welk werk ben jij op zoek? Is dat werk waarin je veel ervaring hebt of moet je op zoek naar iets nieuws? In een arbeidsmarkt die ontzettend snel verandert, is de kans groot dat je je kwaliteiten op een nieuwe manier zult moeten combineren. Tijdens deze Walk&Talk legt Debbie je uit hoe je van A naar B komt op de arbeidsmarkt. Ze bespreekt praktische stappen waarmee je meteen aan de slag kunt.

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Tijdens de Walk&Talk Onlinesessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring.

Aanmelden voor de sessie kan tot en met dinsdag 18 mei via info@bibliotheekcoevorden.nl. Deelnemers krijgen op woensdag 19 mei de inloggegevens en de laatste praktische informatie.