Sleen/Dalen/Coevorden- De doorkomst van de Roparun in de gemeente Coevorden wordt weer een heel spektakel, waarbij het goede doel natuurlijk voorop staat. De teams zijn live te volgen via www.roparunlive.nl.

Sleen

Vanaf 10.00 uur, de hele dag: doorkomst teams; 10.15-11.00 uur, optreden De Zingende Broeder bij De Schoel/molen; 11.30-11.50 uur, optreden Home Dance Company bij De Schoel/Molen; 11.30 uur, doorkomst Sleen4life (team 141), huldiging Sleen4life op het podium, ontvangst door burgemeester Renze Bergsma; 12.00 uur, lunch met de burgemeester en wethouder; 12.30 uur, vertrek team Sleen4life, vergezeld door de burgemeester; 12.30 uur, optreden De Zingende Broeder; 13.30 uur, optreden Home Dance Company; vanaf 14.00 uur, sportieve activiteiten en muziek: presentatie brandweer/auto open knippen; brandweer/waterbord spuiten; diverse sporten SIS, Wildmanrun/ TommeTomme, voetbal, jeu de boules

Dalen

Op het Doe-Plein Daol’n bij de BWB-school zijn van 10.00 tot 15.00 uur allerlei activiteiten, zoals het kubbspel, penaltyschieten, demonstraties, stoepraden, padel en knotshockey.

Team Turfrunners (team 328) en Sleen4Life arriveren rond 13.30 en 13.45 uur in Dalen in gezelschap van burgemeester Renze Bergsma. Ontvangst team Turfrunners in woonwijkcentrum Selkersgoorn waar de burgemeester een cheque voor twee koppelbedden overhandigt aan Treant in Emmen. Daarna wordt team Turfrunners gehuldigd op het Doe-Plein Daol’n bij de BWB-school; rond 14.15 uur naar Coevorden.

Coevorden

De Roparun komt tweemaal door Coevorden. Dat is vanavond het geval in De Heege (Rhodondendron).

Zondag komen de teams al ruimschoots voor het middaguur Coevorden binnen en gaan langs de brandweerkazerne richting Markt. Sleen4life en de Turfrunners worden tussen half drie en drie uur verwacht. Programma: 12.00-18.00 uur, optredens Tonny Janssen, Jeffrey Hendriks en de bands Dirty Boulevard en de Lemonade Band; verloting, kleurwedstrijd, optredens Home Dance Company, Miss Ganzenhoedster, Mini-Miss Ganzenhoedster en waarschijnlijk ook Mini-Mister Ganzenhoedster zijn van 15.00 tot 16.00 uur op de Markt. De Schutterij van Koevorden verwelkomt de teams om 14.30 uur met een daverend kanonschot. Ook aanwezig zijn Loopgroep Codac, de jeugdbrandweer en het fototeam van Goed Licht.

Zie ook:

Sleen, Dalen en Coevorden klaar voor doorkomst Roparun

Sleen zorgt voor mooie doorkomst Roparun

Teams Roparun wacht warme ontvangst in Dalen

Coevorden ontvangt Roparunners tweemaal